چگونگی تشخیص بهترین رشته تحصیلی دانشگاه؟!!

Act-Test-Challenges-Students_2

سلام دانشگاه:

چگونه داوطلبان کنکور سراسری بهترین تشخیص رشته تحصیلی را بدست می آورند؟

بعد از اعلام رتبه ها توسط سازمان سنجش، شما داوطلب گرامی رتبه ات را میدانی. چه راضی باشی و چه ناراضی، باید طبق نمره و رتبه بدست آمده ات انتخاب رشته کنی. شاید قصد داشته باشی تحت تاثیر این رتبه، رشته هایی که احتمالا قبولی ات در آن وجود دارد را به هر ترتیب انتخاب کنی. شاید هم به انتخاب دوستان و خانواده نظرتان روی رشته ای خاص متمرکز باشد. شاید هم خودت به رشته ای از پیش علاقه داری.

این را بدان که انتخاب رشته ات از کنکور مهمتر و سرنوشت ساز تر است.انتخاب امروز تو سهم بزرگی از آینده ات را میسازد.

بنابراین در این انتخاب می بایست تمام جوانب کار را بسنجی و بر اساس علاقه ی واقعی خود دست به انتخاب بزنی. این را هم بدان که علاقه واقعی تنها با دانش و آگاهی بدست می آید. برای بهترین انتخاب باید در مورد تمامی رشته ها اطلاعات کافی د اشته باشی.این اطلاعات باید شامل درس ها و مباحث مربوط به رشته، آینده شغلی و از همه مهمتر روحیه و استعداد مورد نیاز برای آن رشته باشد. این اطلاعات را میتوان باتحقیق و جستجو و همینطور مشورت با کسانی که خودشان در آن رشته فعالیت داشته اند بدست آورد.

به همین خاطر مشاورانت باید از بهترین اساتید هر رشته باشند.v-list2